Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес подчерта, че егото в съблекалнята остава на заден план с оглед преследваните на големите общи цели.

"Моята задача е да работя с наличните играчи. Важното е да цари разбирателство. Егото да остане на заден план и да се работи като истински отбор", коментира 72-годишният специалист.

"Като цяло съм доволен от състава, с който разполагам. Но не трябва да се отказват и нови попълнения като Сандро Вагнер, защото новите дават допълнителен импулс и поддържат целия отбор буден."

"Няма какво повече да кажа за моята ситуация в клуба. Няма да я коментирам повече. Можете да си правите гимнастика. Не се ядосвам от коментарите, че трябва да остана. Матиас Замер работи като експерт и е нормално да изразява мнението си. Приемам го нормално. това важи и за Едмунд Щойбер, с когото се намираме в много добри отношения", добави Хайнкес.

Както е известно, в Германия вече започна нещо като неофициална кампания, целта на която е опитният специалист да се реши да остане начело на Байерн за още един сезон. Началото беше дадено от близкия приятел на Дон Юп - президента на клуба Ули Хьонес.