Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски не пожела да коментира слуховете на мадридския вестник "Марка", че работи усилено за свой трансфер в Реал през лятото.

"Нямам представа за тези слухове и те изобщо не ме интересуват. Не искам да коментирам нищо повече по тази тема, защото всяка година винаги е едно и също. Тази ситуация не е нова за мен", отсече полският снайперист на пресконференция днес.

"Не желая да говоря какви са нашите шансове в Шампионската лига, защото там участват само отбори от най-висока класа. Нека първо елиминираме Бешикташ. Трябва да се концентрираме върху следващия си мач. Ако продължим напред, можем да говорим за предстоящите мачове."

"Тази ситуация в Бундеслигата с голямата преднина ни е позната в последните три години. Важно е да запазим напрежението, също е в Шампионската лига. Трябва да даваме 100% във всеки мач. Говоря с Юп Хайнкес, самият той беше много добър нападател и е супер треньор. Той може да ми помогне. Радвам се, че работим заедно, но дали ще остане и през следващия сезон, само той може да ви отговори", каза още Левандовски.