Отсъства ли напълно интригата в Бундеслигата? Байерн Мюнхен води с космическите 18 точки на втория РБ Лайпциг, а за капак защитникът на баварците Матс Хумелс даде... съвет на съперниците как да противодействат в мачовете с хегемона!

"Да гледат Шалке, който игра с дълбока преса и с много добро движение по терена срещу нас. Те ни създадоха проблеми. Те играха по целия терен "един срещу един", невероятно интензивно и дисциплинирано", опитва се да надъха конкуренцията световният шампион.

"И така задачата на всеки отбор на този свят става много трудна. Затова и този мач ни достави голямо удоволствие. Понякога ние се впускаме с 5-6 човека в атака и така се оголваме в защита. При грешен пас, противникът може да контраатакува и става опасен. И ние трябва да тичаме зад топката."

"След мача с Падерборн ги хвалихме, защото беше впечатляващо да видиш как отбор от трета лига играе срещу нас. Ако аз съм треньор на аутсайдер срещу Байерн, ще искам отборът ми да играе смело и да не стои само в защита", допълни Матс.