Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес призна за конфликта между защитника Матс Хумелс и голмайстора на отбора Роберт Левандовски.

Както е известно, двамата се сдърпаха по време на тренировката в сряда и си размениха остри реплики. След края на заниманието проблемът не беше изгладен и вчера бившите футболисти на Борусия Дортмунд видимо спазваха дистанция един от друг.

"Роберт и Матс си казаха някои неща. Но това не е нещо лошо. тези неща се случват по време на тренировките. Имаме много добра атмосфера в отбора. Леви си връзваше обувките, когато отборът получи гол. И Матс се ядоса. Но това вече е забравено", увери Хайнкес.

Полякът обвини световния шампион, че често губи топката, но пък говори много. Матс му отвърна с думите "Затваряй си устата" и "Разкарай се".

Както е известно, рекордната серия от 14 поредни победи във всички турнири на Байерн приключи миналия уикенд с нулево реми срещу Херта. Куп пропуски направи именно Левандовски. При победата с 5:0 над Бешикташ в Шампионската лига пък Хумелс беше един от най-неубедителните на терена.