Хановер - Байерн Мюнхен, мач от 31-ия кръг на германската Бундеслига. Стадион "HDI-Арена", 16.30 часа българско време.

 

Групата на Байерн Мюнхен:
Вратари: Улрайх, Щарке, Фрюхтъл
Защитници: Хумелс, Боатенг, Зюле, Алаба, Кимих, Рафиня, Бернат
Полузащитници: Мартинес, Тиаго, Хамес, Рибери, Руди, Робен
Нападатели: Мюлер, Левандовски, Вагнер
Контузени: Коман, Видал, Толисо
Назад с подготовката: Нойер


Прогноза на Gol.bg:

В исторически план баварците водят убедително с 38:9 победи в 55 мача за първенство и голова разлика 151:54. Северняците загубиха последните си 10 мача срещу най-успешния германски клуб и отново са в ролята на аутсайдер.

На свой терен Хановер все пак има сравнително прилични показатели от осем успеха и шест равенства в 27 домакинства, при голова разлика 34:55. Последният успех на тима над най-славния германски отбор обаче е от 2011 година, в която дори бяха постигнати две домакински победи.

Голмайсторът на първенството Роберт Левандовски излиза срещу един от любимите си противници, на който е успял да наниже 11 попадения в общо 13 срещи в германския елит. Треньорът на гостуващия отбор Андре Брайтенрайтер пък няма нито една победа като наставник срещу баварския колос.

Възпитаниците на Юп Хайнкес със сигурност няма да си дават много зор заради предстоящите мачове с Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига, а и днешният им опонент изобщо не е сред големите дразнители в германския елит. Очакваме минимален успех за гостите.

 

Резултат: Хановер - Байерн Мюнхен 0:1