Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес бе видимо разочарован след нелепото отпадане на баварците от Реал Мадрид на 1/2 финал в Шампионската лига. Както е известно, снощи Байерн извъртя 2:2 с "белите" на "Сантяго Бернабеу" и само гол не достигна на тима да се класира на финал.

"Байерн надигра Реал и в двете срещи. Показахме страхотен футбол, от световна класа. В последно време не съм виждал Байерн да играе толкова добре", започна Хайнкес.

"Реал играеше само на контри, определено бяхме по-добри, но в крайна сметка испанците са на финал. Улрайх имаше моментно затъмнение и така стана второто попадение за Реал. Първоначално той тръгна да лови топката, а след това се усети, че няма право, паникьоса се и грешката беше факт. Това е ужасно нещо, през което един играч трябва да мине. Но след това ние имахме достатъчно положения, за да вкараме, а като цяло моят вратар се справи добре". 

 

"Доминирахме през цялото време, а Кейлор Навас бе невероятен, особено в края”. Дон Юп коментира и бъдещето си:  “Този път окончателно приключвам с тази професия и се оттеглям в края на сезона”, допълни Хайнкес.