Бившият спортен директор на Байерн Мюнхен и настоящ съветник в Борусия Дортмунд Матиас Замер анализира ситуацията при баварците, които се намират в една от най-големите си кризи напоследък.

"Коментарите по адрес на Нико Ковач са перверзни. Постоянно бълват теми по негов адрес, а не се е случило кой знае какво. Той имаше труден период и във Франкфурт", коментира Замер пред "Евроспорт".

"Ситуацията трябва да се обърне със здрава работа и задружност. Ако излизат неща от кухнята, това никога не е добър знак. И треньорът винаги е на прицел. Това не е правилно."

"По отношение притежанието на топката Байерн не изглежда много вдъхновен. Няма я лекотата от първите мачове този сезон. Липсват проценти от представянето и в дефанзивен план. Отборът не е на топ-ниво."

"Но нека престанем с това, защото играчите на Байерн не са машини. В клуба като Байерн дори да се отпуснеш съвсем леко това се отразява на представянето. Сега е важно там да си отговарят на въпроса как да си върнат топ-нивото", добави Замер.