Гневната пресконференция на босовете на Байерн Мюнхен отпреди една седмица накара предаването extra3 по германската телевизия NDR да обрисува Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге като... диктатори.

Както е известно, президентът и изпълнителният директор на баварския колос скочиха на медиите заради липсата на уважение към клуба, треньора Нико Ковач и отделни футболисти.

"Ние разкритикувахме медиите и беше напълно нормално те да отвърнат на критиките. Ехото беше очаквано", заяви Кале.

Във въпросното сатирично предаване Хьонес е наречен "Ким Йонг Ули", като двамата с Румениге са описани като "славни лидери, които притежават неизчерпаема мъдрост и скромност".

Шефовете на Байерн получиха и удар под пояса. За "президента на всички президенти" Хьонес, който излежа присъда за укриване на данъци, се казва, че затворът е бил построен случайно около вилата му и всъщност той никога не е бил зад решетките. 

Румениге, който имаше неприятна случка с недеклариран скъп часовник, също бил невинен, защото объркал куфара си с този на швейцарски часовникар...

Култовото видео завършва с това, че който не изповядва мотото на Байерн "Mia San Mia" (Ние сме ние), всъщност минава в графата "Аз съм никой" и автоматично заслужава бой с баварски камшик, след което ще бъде удавен в река Изар с баварски наденички в обувките...