Със своите 24 попадения във всички турнири този сезон нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски безспорно е сред най-опасните стрелци в Европа. Авторитетната германска телевизия Sport1 разкрива тайната на поляка, измъквайки отговорите от него.

"Зная, че мога да се подобря още повече. Това е целта ми. Искам винаги да мисля, че е възможно да съм още по-добър. И ако мисля по този начин, наистина мога да стана по-добър. Ако не мисля така, всичко може да приключи. Имам предвид, че в този случай няма как да покажа нещо ново или нещо по-добро", започна Леви.

"Радвам се, когато правя асистенции. Винаги се радвам, когато отборът вкарва много голове. Отново ще има мачове, в които няма да бележа. Тогава трябва да съм готов да помагам на отбора. Няма значение дали съм на 30, 33 или 35 години - докато играя футбол, мога да показвам нещо ново. Да покажа нещо, това винаги е в мислите ми. Още съм гладен."

"В момента изоставаме на шест точки от Борусия Дортмунд, също и по голова разлика. Трябва да внимаваме как играем. Ние ще играем по-офанзивно и ще вкараме много голове. Това може да се отрази много добре не самочувствието ни", завърши Роберт.