Медийната престрелка между експерта Дитмар Хаман и президента на Байерн Мюнхен Ули Хьонес продължава. Този път бившият футболист на баварците сравни някогашния си шеф с... малко дете.

Както е известно, Хьонес скочи на Диди заради критиките му към Роберт Левандовски, който беше посочен като голям проблем за клуба.

"Ули Хьонес има правото да говори каквото си иска и аз не се обиждам от думите му. Но нека видим как стоят нещата: ситуацията е като на площадката. Едно дете вече няма аргументи и започва да обижда или да демонстрира физическа сила. За мен това не е професионално и сериозно, особено тогава, когато става лично", каза Хаман пред вестник "Блик".

"Очевидно е, че в Байерн приемат моята критика доста лично. Те не се замислят върху фактите. Аз не искам да падам на тяхното ниво. Но това не е първият случай."

"Когато преди години разкрих от мой източник в Англия, че Пеп Гуардиола ще ги напусне и ще поеме Манчестър Сити, изпълнителният директор Карл-Хайнц Румениге ме обяви за най-големия разказвач на приказки след братя Грим. Навярно защото самите те нямаха представа, че Пеп ще си тръгне. И сега смятам, че Левандовски ще се превърне в проблем за клуба", завърши Хаман.