Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Хамес Родригес призна, че нулевото равенство на стадион "Анфийлд" миналия месец може да бъде от полза за Ливърпул преди утрешния 1/8-финален мач-реванш на Шампионската лига.

"Срещу Ливърпул трябва да изиграем перфектен мач в реванша, за да продължим напред. Те имат много бързи играчи и се чувстват добре на контраатака. Затова трябва да сме концентрирани и мотивирани", заяви Хамес.

"Нулевото равенство в първия мач е много опасен резултат за нас. Трябва много да внимаваме. Техните контраатаки са мълниеносни. Но ние имаме всички шансове да се класираме за четвъртфиналите."

"Аз никога не губя вяра и винаги искам да побеждавам. Искам постоянно да играя в Шампионската лига и затова се надявам да се представим добре и да продължим напред. Очаквам феновете да ни подкрепят и да ни бутат напред към успеха."

"Не мога да отлича само един футболист на Ливърпул, защото целият им състав е много качествен. Не трябва да се фокусираме само върху един човек. Всички са добри футболисти и ние трябва да действаме на висота като колектив, за да се класираме", добави колумбиецът.