Временният треньор на Байерн Мюнхен Ханзи Флик няма нищо против да изкара начело на тима до Коледа и после да бъде сменен.

Както е известно, доскорошният помощник на Нико Ковач застана начело на отбора след уволнението на хърватина и първоначално се смяташе, че ще бъде решение за няколко дни.

Отличната игра и добрите резултати на Байерн обаче бетонираха Флик поне до края на годината, а има дори вероятност той да остане на поста до края на сезона.

"Аз съм напълно доволен от решението да остана до края на полусезона. Важното е клубът да разполага с нужното време, а ние го имаме след двете поредни победи, които постигнахме. Време, в което клубът да вземе точното решение какво ще бъде най-доброто за него занапред", заяви Флик.

"Клубът може да разгледа всички опции на спокойствие и да направи това, което смята за добре. На мен ми е все едно какви имена се въртят в медийното пространство. За мен е важно да съм успешен начело на клуба, всичко останало не ме интересува."

"Във футбола не можеш да планираш, това се видя в последните седмици. "Възможно е отново да бъде помощник. Нека изчакаме края на полусезона и тогава ще можем да го обсъдим с ръководството на спокойствие", каза още Флик.