Крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман призна, че е останал изненадан от ранното отпадане на Ливърпул в Шампионската лига.

Мърсисайдци бяха детронирани от Атлетико Мадрид, след като мачът на стадион "Анфийлд" влезе в продължения. През миналия сезон пък Байерн отпадна още на 1/8-финалите, получавайки урок именно от "бандата на Клопо".

"Ние си казахме, че през този сезон е възможно да стигнем далеч в турнира, защото се чувстваме наистина много добре. За мен все пак Ливърпул беше големият фаворит, но сега те са извън играта. Зная, че в два мача може да се случи всичко, но ние сме оптимисти", сподели Коман пред "Евроспорт".

"В нашия отбор цари страхотен дух и добра атмосфера. Намираме се на прав път и играем добре. Имаме широчина на състава. Байерн е истински отбор", добави Коман.

Както е известно, баварците сразиха Челси с 3:0 насред Лондон и са с единия крак на четвъртфиналите, но като всички останали клубове очакват "размразяването" на сезона и края на извънредното положение покрай пандемията с коронавируса.