Хегемонът на Германия и цяла футболна Европа Байерн Мюнхен е на път да зачеркне още една от големите си звезди заради липса на професионализъм.

Списание "Шпорт Билд" гръмна с новината, че Никлас Зюле може да не получи нов договор. Настоящият контракт на централния бранител изтича на 30 юни 2022 година.

Шефовете на Байерн са били бесни от факта, че за пореден път Зюле се завръща с наднормено тегло от лагер-сбора на националния отбор на Германия. Този път той качил два килограма.

Липсата на професионализъм често била проявявана от Зюле, който изкара дълго време в лазарета заради скъсани коленни връзки през миналия сезон.

В материала се твърди, че Зюле ще получи нов договор само в случай, че демонстрира по-сериозно отношение и спазва вътрешните правила в клуба.

Ръководството на Байерн определено показва решителност и не прави компромис с никого. Както е известно, почти сигурно в края на кампанията напускат две клубни легенди - Давид Алаба и Джером Боатенг. И двамата няма да получат предложение за преподписване.