Централният бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле призна, че е горд собственик на бар, който му носи приятни спомени. Заведението се намира в родното 35-хилядно градче на футболиста Мьорфелден-Валдорф.

Планът на германеца е бил барът да отвори този месец, но пандемията с коронавирус е отложила "рязането на лентата" за следващата година. Никлас разказва пред списание GQ как съвместно със своя брат Фабиан е взел решението да навлезе в бизнеса през лятото.

"През 2013 година брат ми отиде да учи в Ню Йорк и остана там 4 години. През голяма част от времето се виждахме само чрез интернет. И винаги, когато се връщаше в Германия по Коледа, с него излизахме най-често в Peoples и там сме си говорили с часове. Наслаждавахме се на това, че се виждаме лично", сподели Зюле.

Старото име Peoples е заменено с Forty Five. Това ще е новото име на обновения бар и защитникът обяснява избора си.

"В Хофенхайм играх с №45 на гърба, с този номер навлязох в големия футбол. Фабиан отиде в Америка, докато бях с този номер. Peoples ставаше все по-важен за нас. С всяко питие барът имаше все по-култов статут за нас двамата. Превърна се в наш хол. И през лятото решихме да го купим. От приказки в бара се появи една мечта. И се питахме какво би било ако този бар е наш."

"Последният ни мач за годината с Байерн е на 19 декември, после стартираме на 2 януари. Но с Фабиан ще намерим време да си говорим на спокойствие и отново да изживеем интересни мигове заедно. В нашия бар", завършва Зюле.