ФИФА представи всички номинирани за наградата The Best 2020 в различните категории. За наградата за The Best при мъжете ще се борят Роберт Левандовски, Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Като фаворитът за отличието е Левандовски, който спечели требъл с Байерн Мюнхен. 

Финалистите за най-добър треньор са наставникът на Лийдс Марсело Биелса, който върна отбора във Висшата лига след години изгнание. Ханзи Флик, който стигна до требъл с Байерн и Юрген Клоп, който донесе първа титла на Ливърпул от 30 години насам.

За приза най-добър вратар ще спорят Алисон Бекер, Мануел Нойер и Ян Облак. Наградата за най-красив гол, кръстена на Ференц Пушкаш, ще отиде в някой измежду Луис Суарес, Джорджиан Де Араскаета и Хюн-Мин Сон.

Номинираните за най-добра футболистка са Люси Броунз от Манчестър Сити, Пернил Хардър от Челси и Уенди Ренар от Лион. Сред треньорките при жените кандидатките са Ема Хейс от Челси, Жан-Люк Васо от Лион и Сарина Уигман от националния отбор на Нидерландия. Финалистите за наградата за вратарите при жените са Сара Буади от Лион, Кристиане Ендлер от Пари Сен Жермен и Алиса Нехер от Чикаго Ред Старс.