Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер призна, че развитието на отбора под ръководството на Ханзи Флик е феноменално.

"Развитието на нашия отбор от ноември 2019 година до август 2020 година беше направо феноменално. Да бъда важна част от този отбор ми доставя удоволствие всеки ден", коментира Мюлер пред вестник Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

"По време на финалния турнир на Шампионската лига през август се сетих за времето като германски национал, когато бяхме в подобна ситуация. Според мен не е толкова важно какво правим извън терена, защото когато нещата вървят добре по време на мачовете, извън игрището е по-лесно."

"Моето мнение е, че няма значение дали се разбираме чудесно извън терена, ако по време на мач не си готов да направиш за колегата допълнителния метър, от който боли", завърши Мюлер.

Както е известно, Байерн на Флик спечели пет трофея от толкова възможни през отминаващата 2020 година и през февруари ще има възможността да стане и световен клубен шампион.