Защитникът на Байерн Никлас Зюле е под въпрос за мача на тима срещу Лацио от осминафиналите в Шампионската лига, който е утре в Рим.

"Никлас получи удар в крака. Може да се наложи Йошуа Кимих да играе от дясната страна на защитата. Но имаме още време и ще решаваме в последния момент", заяви старши треньорът на баварците Ханзи Флик на пресконференция днес

При всички случаи Зюле ще пътува с отбора, след като днес беше ангажиран само с възстановителни процедури. Също така Флик заяви, че срещу Лацио като титуляр ще започне Леон Горецка, който в събота се върна за първи път в игра след като прекара коронавирус.

Завръщането на Горецка обаче не беше много радостно, тъй като Байерн падна 1:2 от Айнтрахт (Франкфурт), макар и да не игра пълни 90 минути.

"Знаем много добре какво се случи в последните няколко дни. Искам отборът да е на терена с отговорността за мача от самото му начало. Нямам притеснения, защото знам, че можем да играем футбол", коментира още треньорът.

"Имам представа как ще изглеждаме срещу Лацио. Вярвам, че ще го направим, а агресията и активността ни ще бъде видима от първата минута", добави Флик. В другия осминафинал във вторник Атлетико (Мадрид) приема Челси.