Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски ще се опита да се възстанови по-бързо от очакваното. Полякът иска да бъде на линия за реванша с ПСЖ от четвъртфиналите в Шампионската лига, пише Kicker. 

Despite the 4 weeks announced by Bayern, Robert Lewandowski wants to return in two weeks, in time for the second leg against PSG. However, the medical team and the coach will have the final say. Hansi Flick says: "We'll not take any risks with him" [Kicker] pic.twitter.com/9ExvYqWLvf

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) March 31, 2021

Желанието на най-добрия футболист в света за миналата година е да се завърне в игра до две седмици. Нападателят получи контузия в коляното по време на световната квалификация между Полша и Андора (3:0).

Левандовски се завърна в Мюнхен, където премина медицински преглед и стана ясно, че има разтежение на кръстна връзка на дясното коляно, като според предварителни прогнози ще бъде извън игра за около месец.

Голмайсторът със сигурност пропуска гостуването на РБ Лайпциг в Бундеслигата в събота и първия мач срещу ПСЖ на 7 април. Лева ще направи опит да е готов за реванша на 13 април.