Както обикновено освен пауза от клубен футбол лятото е време и за осъществяването на различни трансфери на футболисти. Още има много време до началото на следващия сезон в големите европейски първенства, но вече има няколко договорени трансфера, за които е ясно чия собственост са вече. Предлагаме ви списък със седем обещаващи играча, които вече са договорени, още дори преди началото на европейското първенство, чийто мачове пък ще откриете в популярния букмейкър Bet365, като от тук www.nostrabet.com/bet365-bonus-kod може да се възползвате и от допълнителен бонус, който да увеличи шансовете ви за печалба.

Мохамед Симакан

Мохамед Симакан е френски защитник само на 21 години, но вече е успял да направи впечатление. Към момента той се подвизава в Страсбург, като доста отбори имаха интерес към него, но в крайна сметка Лайпциг успяха да го договорят за сумата от 15 милиона евро. През последния сезон той изигра 19 мача във френската първа лига. 

Хамед Джуниър Траоре

Хамед Джуниър Траоре е още един 21-годишен талант, но от Кот д'Ивоар. Той е собственост на Емполи, но през изминалия сезон игра под наем за Сасуоло, като се включи в цели 35 мача от Серия А и успя да отбележи пет гола. След силния сезон, Сасуоло са решили да го задържат, като това ще им струва 16 милиона евро. 

Йошко Гвардиол

Йошко Гвардиол е младежки национал на Хърватия, като той е само на 19 години, но последните си два сезона изкара в Динамо Загреб, като има общо 13 мача и едни гол. Очевидно обаче той е привлякъл вниманието на Лайпциг, които са го договорили за 16 милиона евро трансферна сума. 

Анджелино

Анджелино е собственост на Манчестър Сити, но през последните два сезона се подвизаваше в Лайпциг, където направи силни изяви, както в Бундеслигата, така и в Шампионска лига. Това е накрало клубът да поиска 24-годишния футболист за постоянно, като за подписа му дават 18 милиона евро.

Уестън Маккени

Макар да е само на 22 години Уестън Маккени вече има цели четири сезона в Бундеслигата с фланелката на Шалке 04. През последната година обаче той игра под наем за Ювентус и очевидно ще остане в клуба от Торино, взимайки участие в цели 34 мача от Серия А и отбелязвайки пет гола. Бианконерите ще се разделят със сумата от 18.5 милиона евро за подписа на американеца.

Матео Политано

Още при трансфера си в Интер преди три години Матео Политано не успя да покрие големите очаквания към него и беше преотстъпен в състава на Наполи. През последния сезон за небесносините той изигра цели 37 мача като се разписа девет пъти. Така Наполи са успели да го договорят, като ще заплатят на Интер сумата от 19 милиона евро. 

Дайот Упамекано

Дайот Упамекано е изявеният лидер в тази класация за най-скъпи трансфери, като той преминава от Лайпциг към Байерн Мюнхен за сумата от 42.5 милиона евро. Упамекано е считан за един от най-талантливите млади защитници, като макар и само на 22 години той вече има цели пет сезона с фланелката на Лайпциг. 

Да не забравяме обаче, че има още доста време до началото на новия сезон, така че със сигурност ни предстоят още интересни трансфери.