Легендата на Байерн Мюнхен Лотар Матеус увери, че отношенията му с изпълнителния директор на баварците Оливер Кан са нормални.

Наскоро носителят на Златната топка за 1990 година влезе в остър вербален спор със спортния директор на Байерн Хасан Салихамиджич заради трансферната политика на клуба. Този път обаче Лотар ядоса и легендата Кан заради коментарите си по адрес на Роберт Левандовски.

Според Матеус шефовете на Байерн не действат адекватно и не правят всичко по силите си, за да "вържат" поляка с нов договор.

"За съжаление Лотар интерпретира ролята си на добър футболен експерт в създаване на заглавия. Бих го посъветвал да не коментира теми, за които няма вътрешна информация", отсече Кан.

Матеус отговори: "Престрелките между мен и Кан са част от играта. Няма нужда от разговор за сдобряване между нас. Всичко е наред. Оливер продължава да бъде фигура, излъчваща респект. Като играч малцина бяха като него, той даваше всичко за Байерн,а  сега вече носи отговорност. Няма никакви различия между нас, въпреки стрелите тези дни. Понякога те са част от нещата".