Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман се закани на Виляреал преди реванша на двата отбора в Шампионската лига във вторник. Шампионът на Германия загуби първата среща като гост с 0:1.

"Направихме много грешки в първия мач. Те направиха само една - оставиха ни живи. И ние трябва да ги накажем за това", каза специалистът на пресконференцията, признавайки, че в първия мач Виляреал е можел да вкара три или четири гола във вратата на баварците.

"Трябва да играем с много по-голям интензитет. Играчите ми познават много добре тези мачове. Те притежават идентичността на Байерн, защото съм от дълго време в отбора", каза още цитираният от БТА Нагелсман.

"Залогът е голям, трябва да вложим много в мача", предупреди той, като призна, че елиминация на четвъртфиналите от отбор, който е смятан за по-слаб, ще бъде провал за него в първия му сезон в клуба.

Юлиан Нагелсман призна, че не всички негови футболисти са в добра форма в момента. "Но това е нормално по време на сезон. Трябва да мобилизираме някои типични германски качества за този мач", пожела си треньорът.

Капитанът на Байерн Мануел Нойер също призова да се види в реванша волята на отбора. "Ние имаме характер в този отбор, голяма гордост. Когато загубим първия мач, не бива да се шегуват с нас", каза вратарят.

"В първия мач бяхме по-недоволни от играта си, отколкото от резултата. Най-добрата новина е, че паднахме само с 1:0", призна вратарят.