Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман опита да тушира недоволството на мениджъра на Тотнъм Антонио Конте заради думите му по адрес на нападателя на лондонския клуб Хари Кейн.

Наскоро Нагелсман публично коментира възможен трансфер на Кейн в тима от Бундеслигата, което предизвика недоволството на Конте. „Той е доста скъп, това е проблем. Но е страхотен футболист, много е силен, играе отлично и с глава, и с крака. Несъмнено може да бележи много голове в Бундеслигата. Ще видим какво ще се случи в бъдеще“, каза наставникът на гранда от Мюнхен.

„Не знам защо свързван Хари Кейн с Байерн. Ситуацията е ясна за Тотнъм, а Хари е важна част от нашия проект. Аз лично не обичам са говоря за играчи на друг отбор, защото е проява на неуважение към другия клуб“, реагира италианския треньор на лондончани.

В резултат на разменените коментари цитираният от БТА Юлиан Нагелсман заяви пред германски медии, че отношенията му Антонио Конте са позитивни. „Не казах нищо драматично. Имам добри отношения с Конте“, увери германският специалист.