Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер е убеден, че старши треньорът Юлиан Нагелсман ще върне отбора отново на победния път след лошия старт на 2023-а, пише агенция ДПА.

Байерн все още няма победа от началото на годината и записа три равенства с по 1:1, което позволи на вторият във временното класиране в Бундеслигата Унион Берлин да намали разликата на 1 точка. Шампионите имат 37, а Унион вече е с 36 точки в актива си.

„Стандартите на Байерн Мюнхен са много по-високи, но ние ще се върнем отново в старата си форма. Нагелсман намери правилното решение и през есента“, каза Хайнер, визирайки серията от четири срещи без победа през септември.

„Отборът беше изключителен, отличен преди зимната пауза. Имаме същите футболисти, така че те могат да се справят. Убеден съм, че се върнат в правилния ритъм“, добави президентът на гранда от Мюнхен.

Почетният президент на клуба Ули Хьонес междувременно заяви пред списание „Кикер“, че е „разочарован от представянето на тима в първите три мача и очаква значително подобрение що се отнася до отбелязаните голове“.