Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Томас Тухел не смята, че тимът има какво да празнува след убедителната победа с 4:2 над Борусия Дортмунд в събота, която върна баварците на върха на класирането с две точки пред "жълто-черните".

За Тухел това бе първи мач начело на Байерн, след като замени Юлиан Нагелсман, а шампионите показаха изключително убедителна игра и се разминаха с много по-изразителен успех.

"Има още много какво да се подобрява в играта ни", каза Тухел след срещата.

"Не трябва да изпадаме в еуфория. Представянето ни бе добро и можем да сме доволни от резултата, но не предстои още много работа. Първият гол ни даде нужната увереност и бързо поведохме с 3:0. Искаше ми след това да бъдем по-доминиращи, но не се получи. След като стана 4:0 направихме някои грешки, които ми се искаше да не допускаме. Имахме доста добри шансове за гол и трябваше да водим с по-голяма разлика", каза Тухел след мача.

49-годишният специалист, който бе начело на Борусия два сезона между 2015 и 2017 година, призна, че е бил нервен преди мача, тъй като назначението му се е случило изключително бързо. 

"Искам да играем с по-добър ритъм, да бъдем по-внимателни и да знаем кога да атакуваме. Днешният мач беше малко хаотичен", завърши Тухел.