Доста интересна новина долетя от Острова. "Индипендънт" пише, че Байерн Мюнхен обмисля оферта за капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш. Според изданието с този ход баварците ще се опитат да задържат треньора Томас Тухел.

През февруари двете страни обявиха, че ще се разделят през лятото, но след като Байерн удари на камък с няколко специалисти, може накрая да задържи Тухел до края на договора му, който изтича в края на следващия сезон.

Германският специалист искаше още един креативен футболист и ако му бъде осигурен, може да се съгласи да остане на "Алианц Арена". "Индипендънт" съобщава, че и в Юнайтед не биха се противили особено на подобна сделка при адекватна оферта.

Фернандеш е един от лидерите на отбора, но "червените дяволи" ще трябва да продават футболисти, за да финансират селекция през лятото заради новите финансови регулации, които влизат в сила във Висшата лига.

29-годишният Бруно Фернандеш е един от малкото добри трансфери на Юнайтед в последното десетилетие, припомня webcafe.bg. Португалецът пристигна на "Олд Трафорд" от Спортинг Лисабон през януари 2020-а срещу 65 млн. евро. С фланелката на Юнайтед Бруно има 230 мача със 79 гола и 64 асистенции.

Междувременно "Телеграф" допълва, че сериозен интерес към португалеца има и от клубове от Саудитска Арабия. Новите шампиони от Ал-Хилал, както и миналогодишният носител на титлата - Ал-Итихад, са готови с оферти за капитана на Юнайтед.