Футболистите на Атлетико искат да спечелят Шампионската лига, заяви капитанът Габи преди първия полуфинален мач от турнира срещу Реал Мадрид на "Бернабеу". Той добави, че по-дисциплинираният тактически отбор ще бъде крайният победител в двубоите.

"Всички мачове с Реал са различни от останалите. Ние натрупахме опит в този турнир и се надявам резултатите в следващите ни две срещи да бъдат по-добри от предишните. Те са страхотни във всеки един аспект от играта. Ние обаче сме завършен отбор също и ще опитаме да ги ударим. Който изпълни по-добре тактическия си замисъл, ще спечели", каза той.

"Трябва да контролираме емоциите си, въпреки че мачовете с Реал са специални. Първите срещи в елиминациите са много важни, а доказателства за това има много. Реваншите са просто тяхното продължение, така че един добър резултат на "Бернабеу" ще бъде важна крачка напред за нас", добави капитанът на Атлетико.

Диего Годин добави: "Намираме се в добра форма и сме готови за мача, който определено ще бъде труден. Имахме достатъчно време да се подготвим и да се поучим от грешките ни в предните двубои с Реал Мадрид. Мисля, че двата отбора имат равни шансове".