Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че не се страхува от интереса на Барселона към звездата на тима Антоан Гризман, който може да бъде откупен за 100 милиона евро.

Както е известно, французинът е спряган за един от евентуалните наследници на Неймар на стадион "Ноу Камп". В същото време Чоло отрече, че е бил пред подпис с Борусия Дортмунд преди назначението на Петер Бос.

"Не се страхувам, че има интерес към Гризман. Аз се радвам, че най-добрите отбори в света се интересуват от нашите играчи. Това говори добре за тях и за нашата работа", коментира Симеоне на пресконференцията преди започващия утре турнир в Мюнхен Ауди Къп.

"Нашият клуб се опитва да задържи най-силните ни играчи, които са искани от най-добрите отбори в света. Те искат да останат в Атлетико, за да ни помогнат да растем като клуб."

"Между мен и Борусия Дортмунд не е имало никакъв контакт. Що се отнася до това дали бих искал да съм треньор в Бундеслигата след време - не го изключвам като вариант. Но днес имам силна връзка с Атлетико", добави Чоло.