Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман все пак ще подпише с Барселона и това ще стане още през лятото, гръмна вестник Le Parisien. 

Както е известно, французинът спретна голям театър миналата година, когато дори договори заплатата си с каталунския колос, но след това изпита чувство за вина и реши да остане при "дюшекчиите".

Действията на световния шампион не се харесаха на Лео Меси и  другите тартори на стадион "Ноу Камп", като асовете на Барса са информирали босовете на клуба, че вече не искат да виждат Гризи в съблекалнята.

По всичко личи, че ситуацията ще претърпи обрат, защото спортният директор на "блаугранас" Ерик Абидал е провел разговор с Гризман и го е убедил да премине в клуба. Меси и другите асове пък решили да направят компромис заради безспорните футболни качества на объркания Антоан.

Гризман вече бил на мнение, че е дошло време за промяна. Той е жаден за големи трофеи, а Барса спешно търси начини да подобри състава си с оглед поредното фиаско в Шампионската лига.

Френското издание пише, че от 1 юли клаузата за откупуване на Гризман може да бъде активирана срещу 100 милиона евро. Той пък ще парафира за 4 сезона с каталунците.