Испанският гранд Атлетико Мадрид обмисля възможността да предложи работа на Маурисио Почетино, твърди британското издание The Telegraph. Дюшекчиите не играят най-силния си сезон, поради което ръководството на клуба вече има варианти за заместник на Диего Симеоне.

Все още е твърде рано да се говори за раздяла с Чоло, но мадридчани вече "опипват почвата" около бившия наставник на Тотнъм и проучват дали аржентинецът би бил склонен да започне работа на "Уанда Метрополитано" в обозримо бъдеще, пише "Тема спорт". 

Ако това се случи, той ще смени друг аржентинец на поста и свой бивш съотборник в националния отбор - Диего Симеоне. Напоследък все повече се увеличават мненията, че Чоло се е изчерпал в Мадрид и трябва да потърси ново предизвикателство. Почетино пък е свободен, след като Тотнъм реши да го уволни в началото на настоящата кампания.

През настоящата кампания Атлетико определено не успява да се доближи до нивото от предходните сезони, а играта на тима също не върви. В момента дюшекчиите са извън Топ 4 на Ла Лига.