Испанският национал Маркос Йоренте направи незабравимо предложение за брак. 26-годишният футболист на "Атлетико" (Мадрид) използва терена в родния си град, за да поиска ръката на Патрисия Ноарбе.

В петък Йоренте подмамил своята Пади под претекста, че от клуба са му организирали празненство след силния сезон. Разбира се, служителите на „Уанда Метрополитано“ му помогнали, като започнали да пускат на огромни екрани снимки на халфа от най-успешните мачове. Ала в един момент кадрите се сменили с най-щастливите моменти от 7-годишната връзка на Маркос и Патрисия. За да е наистина романтична изненадата, на заден план звучала любимата им песен на испанския китарист и музикант Алекс Убаго.

 

В този миг юношата на "Реал" (М) коленичил пред онемялата Норбе и подарил пръстен. Бъдещета булка не можеше да спре да се усмихва и плаче от вълнение, а трогателното видео, което Йоренте публикува на следващия ден в социалните мрежи, светкавично събра над 2 милиона гледания. В това време скрити на стадиона заветното „да“ очакваха скрити приятелките и близките на Пади. Вкъщи последва парти изненада.

„Маркос ми беше казал, че денят, в който ще ме помоли да се омъжа за него, ще бъде най-щастливият ден в живота ми, а този ден беше вчера. Все още не мога да повярвам, че това ми се случи с най-невероятния човек, когото някога съм срещала“, написа в Инстаграм Ноарбе, която се радва на 231 000 последователи.

 

На любимото си момче тя дължи и своето професионално развитие. След като завършва право и бизнес администрация, тя основава Paddyness - компания за персонализирани диети. „Маркос ме въведе в света на здравословното хранене и фитнеса. Благодарение на него започнах да се грижа по нов начин за себе си преди няколко години и животът ми се промени“, разказа цитираната от "Монитор" Патрисия.