Капитанът на Атлетико Мадрид Хорхе Ресурексион Меродио - Коке коментира след отпадането на четвъртфиналите в Шампионската лига, че във футбола трябва да се възползваш от шансовете си. Атлетико загуби с 2:4 при гостуването на Борусия Дортмунд в реванша и отстъпи с 4:5 общ резултат.

"Получи се мач с доста обрати. Но във футбола трябва да се възползваш от шансовете си. Победихме у дома, но не си свършихме докрай работата. Тук в Дортмунд също имахме страхотни шансове. Имахме възможност да изравним резултата и да продължим в турнира, но, когато не използваш шансовете си, се случва това. Особено, когато става дума за Шампионската лига", заяви Коке пред Movistar.

"Тежка вечер за нас, защото имахме качествата да реагираме по-добре. Техните голове ни нараниха, защото ги отбелязаха доста бързо един след друг", каза още футболистът на Атлетико Мадрид.

"Очевидно това е удар за нас, защото положихме огромни усилия и в двата мача. Направихме страхотно представяне в Шампионската лига, но това боли. Ядосани сме, защото искахме да се класираме за полуфиналите. Това е футболът и той може да бъде жесток. Трябва да вдигнем глави и преди всичко да благодарим на феновете си, които пътуваха с нас", завърши Коке.