Голмайсторът на Лион Александър Лаказет твърди, че ще изкача още малко преди да вземе окончателно решение къде да продължи кариерата си. 

Французинът бе спряган като сигурно ново попълнение на Атлетико Мадрид, но след като наказанието на испанците бе потвърдено, трансферът няма как да се осъществи. 

Желаещи да го привлекат обаче не липсват, като водещи английски клубове като Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед са сред желаещите, както и германският Борусия Дортмунд. 

„Висшата лига е интересна опция, защото това е много силно първенство с отлични отбори. Засега обаче всичко е само слухове. Нека да минат мачовете на Франция и тогава ще реша“ заяви Лаказет пред „Евроспорт“. 

„Борусия Дортмунд също е интригуващ вариант, тъй като това е много голям клуб“ добави авторът на 37 гола през изминалия сезон с екипа на Олимпик, като все пак твърди, че има вариант да бъде купен от Атлетико, но за 6 месеца да бъде оставен под наем в Лион. 

„Това е възможност, която не трябва да бъде изключвана, въпреки че засега президентът отхвърля този вариант. Все пак не е много вероятно да стане“ каза още Лаказет.