Александър Везенков бе приветстван от звездите на Сакраменто Кингс като нов играч в тима. Българинът, който подписа с тима от НБА за 3 години срещу 20 млн. долара, пристигна в Калифорния и тази нощ бе в залата на тима "Голдън 1 Сентър", където се играе летния турнир Калифорния Класик.

ДеАрън Фокс, който е една от двете големи звезди на Кралете и участник в мача на звездите, се снима с Везенков. Останалите играчи, които не участват в турнира, но бяха в залата, също приветстваха българина. Саша изгледа победата над Маями Хийт с 95: 83 от първия ред, редом до треньора Майк Браун и неговия екип.

Един от титулярите в първия тим - Кийгън Мъри се развихри. Той вкара 41 точки за успеха и добави 5 борби, като вкара 6 тройки от 11 опита.

Според информациите от Калифорния Везенков няма да играе в лятната лига в Лас Вегас, която започва на 7 юли. Там Кралете ще изиграят 5 мача, но българина, както и звездите като Сабонис, Фокс, Барнс също няма да играят. Помощник треньорът Люк Лукс, който води тима в лятната лига, обяви че няма шанс Везенков да играе в лятната лига.