Резервите за Мача на Звездите в НБА станаха ясни тази нощ, но предвид контузиите в съставите се очакват промени. 

И все пак на Изток признание получиха Джейлън Брънсън, Тайрис Макси, Паоло Банкеро, като и тримата са дебютанти, заедно с Донован Мичъл, Джейлън Браун, Джулиъс Рандъл и Бам Адебайо. 

Титуляри в отбора са Янис Антетокумпо, Джоел Ембийд, Джейсън Тейтъм, Тайрис Халибъртън и Деймиън Лилард. Контузиите на Ембийд и Рандъл обаче, ще накара комисионера Адам Силвър да им избере заместници. 

За Запада сред резервите попаднаха Стеф Къри, Антъни Дейвис, Пол Джордж, Кауай Ленърд, Девин Букър, Карл-Антъни Таунс и Антъни Едуардс. Титуляри за отбора са ЛеБрон Джеймс, Кевин Дюрант, Никола Йокич, Лука Дончич и Шей Гилджъз-Аликзандър. 

По-рано през седмицата бе потвърдено, че Стеф Къри ще се състезава със Сабрина Йонеску от дамската НБА по стрелба отдалеч, като двамата ще стрелят от съответното разстояние за мъже и жени в техните първенства. 

Както е известно форматът се връща към традиционния, а именно сблъсък на Изток и Запад, след като в последните години капитаните избираха съотборниците си без значение от коя конференция са.