Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап е сигурен, че съвсем скоро лондончани ще стигнат до върха във Висшата лига. 

Мнозина смятат, че опитният специалист е поставил основите на този отбор, след като под негово ръководство Шпорите се класираха за Шампионската лига и играха 1/4финал в надпреварата през 2011-а. 

69-годишният Реднап, който от доста време вече не работи, не пести похвалите си за настоящия бос Маурисио Почетино, като счита, че той е в основата на възхода. 

„Те са фантастични при Почетино. Невероятно съм доволен от това, което правят. Скоростта им, техниката, включванията на крайните бранители. Сигурен съм, че до 3-4 години Тотнъм ще стане шампион във Висшата лига“ заяви Реднап. 

Бившият му тим не е бил първенец на Англия от 1961-а година, а в момента отборът е на 10 точки от лидера Челси. Клубът обаче ще се премести на нов стадион с капацитет от 61 000 души от 2018-а и според Хари това ще изиграе сериозна роля за успехите. 

„Сега с новия стадион феновете почти ще се удвоят. Джо Люис, собственикът на клуба, има отлични връзки, така че те нямат проблеми с парите. Може би тимът има нужда от още малко широчина, но за мен това е отбор с фантастично бъдеще“ добави Редпап.