Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че не може да бъде изненадан от младия талант на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо преди мача между двата отбора от осминафиналите в Шампионската лига тази вечер.

Санчо премина от Манчестър Сити в Борусия през лятото на 2017 година. През настоящия сезон 18-годишното крило има 7 гола и 9 асистенции в Първа Бундеслига. Той записа и първи мач с екипа на английския национален отбор, а това се случи миналия октомври.

"Не ме изненадва. Добре знаем точно на какво е способен. Качествата му са известни от мачовете на Манчестър Сити. Видяхме го и с екипа на английския национален отбор. През последните години е ясно, че той е една от най-големите надежди. Виждам, че от декември насам ние сме най-силният отбор във Висшата лига. Резултатите го показват. Вярвам в качествата на тима, но тези мачове наистина са много тежки. Винаги вярваме, че можем да победим всеки един отбор", заяви Почетино на пресконференцията преди двубоя. 

Белгийският защитник Ян Вертонген ще започне като титуляр за "шпорите" на поста ляв бек, докато Дани Роуз не е напълно готов да играе в стартовия състав на лондончани.