Звездата на Тотнъм Хари Кейн е категоричен, че Шпорите могат да се намесят в битката за титлата във Висшата лига, но само ако имат вяра в собствените си възможности. 

Лондончани спечелиха престижния турнир „Ауди Къп“ и след като миналия сезон стигнаха до финала в Шампионската лига, сега техният лидер е уверен, че отборът трябва да направи следващата крачка. 

„Ние трябва да имаме вяра и да използваме като мотивация това ,че много хора ни отписват. Аз правя това през цялата си кариера и това е нещо, което трябва да превърнем в свое предимство“ заяви Кейн пред „Мирър“. 

„Разбира се, че всички смятат, че Манчестър Сити и Ливърпул за основните фаворити за титлата. Ние обаче знаем, че Висшата лига е трудно предвидима и всяка година точките за короната са различни. Ние натрупахме опит през последните години и затова смятам, че сме в добро състояние“ добави той. 

„Играем заедно от дълго време, но естествено сме наясно, че да си първи е невероятно трудно. Финалът в Шампионската лига обаче ни дава увереност и вяра, че можем да печелим срещу големите отбори. Постоянството отново ще бъде ключово. Необходимо е да започнем добре, да направим силна серия и след това ще видим“ каза още Кейн, чийто тим завърши трети миналия сезон.