Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че "шпорите" са се предали към края на мача с Байерн Мюнхен снощи, когато глътнаха още три гола за пет минути и паднаха позорно с 2:7 у дома.

"Усещането в края на мача, когато ни вкараха трите гола е, че ние бяхме уморени и се предадохме. Може би така показахме разочарованието си, защото до 83-ата минута отборът беше жив и се бореше, опитвайки се да създава положения. Искахме да вкараме трети гол и все още бяхме в мача. Но те бяха много прецизни", заяви Почетино.

"Разбира се, че сме много разочаровани. Няма друга дума, която да описва състоянието ми. Чувствам се тъжен, защото е трудно, когато получиш седем гола. Но трябва да приемем ситуацията. Трябва да приемем, че след финала през миналия сезон сега не сме толкова добри, колкото очакваме да бъдем."

"Очаква ни тежък сезон. Финалът в ШЛ вече е затворена страница и сега е време да започнем да пишем нова глава. Трябва да излезем от тази ситуация като мъже да покажем, че сме силни. Моментът е психологически. Сега е важно да останем единни и от днес да започнем да се подобряваме. Трябва да анализираме случилото се, но да останем спокойни", завърши специалистът.