Маурисио Почетино твърди, че все още има подкрепата на президента на Тотнъм Даниел Леви, въпреки лошите резултати от началото на сезона. 

Шпорите стигнаха до финала в Шампионската лига през лятото, но напоследък регистрираха серия разочароващи мачове, като върхът бяха пораженията с 2:7 от Байерн и 0:3 от Брайтън миналата седмица. 

Заговори се, че бъдещето на наставника е под въпрос, но самият той обяви, че продължава да се ползва с подкрепата на боса. 

„Ние сме в отлични отношения и е страхотно да се ползвам с подобна подкрепа. Винаги съм му казвал, че освен за президент, го считам и за приятел. Футболът не е драма, а страст и емоция и това, което го прави толкова велик е именно последният резултат“ заяви Почетино. 

„В крайна сметка трябва да можем да извличаме поуките от загубите, да надскачаме границите си и да приемаме, че невинаги можем да побеждаваме, тъй като противникът също работи здраво и търси успехи. Винаги трябва да приемаме резултатите с достойнство, независимо дали са добри или лоши“ добави той.