Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо остана много разочарован след отпадането от РД Лайпциг на 1/8-финалите в Шампионска лига. Лондончани загубиха реванша в Германия с 0:3 и с общ резултат 0:4 бяха безславно елиминирани от "Биковете".

Освен това "шпорите" продължават с черната си серия и нямат победа от 6 поредни мача във всички турнири. "Не мога да изисквам от играчите повече, отколкото могат", направи жлъчния коментар Специалния след поражението снощи.

"Беше много тежко, РБ Лайпциг е много силен отбор. Допуснахме много грешки, вкараха ни, след което стана още по-трудно да променим нещо. Направихме същите грешки, които анализирахме в предишни мачове. Понякога трудните моменти се превръщат в трамплин за едно успешно бъдеще. Няма кого да обвиняваме, след като на практика за всеки важен мач някой се контузва и отпада за месеци. Целият ни сезон е такъв. Започна с проблеми и те не спират. Представете си Ливърпул без Сане, Фирмино или Салах. Този мач е много отрицателен опит за моя отбор, от който трябвва да успеем да извлечем поуки за бъдещето", добави Моуриньо.