Лидерът на Тотнъм Хари Кейн обяви, че никога не се е чувствал в по-добра форма, след като вкара първия си гол през 2020-а година. 

Той се разписа за победата над Уест Хям с 2:0, като го направи в своя мач №200 във Висшата лига. В тези срещи има цели 137 попадения. 

„Знам, че съм в добра форма, тъй като работех наистина здраво. Мисля, че никога не съм бил по-подготвен, както сега. Беше хубаво да мога да почина, да се възстановя и да работя върху някои неща. Броят голове, които съм вкарал е добър, но винаги може и по-добре“ заяви той. 

„Все пак съм само на 26 години и имам още доста футбол пред себе си. Надявам  се, че ще стигна до 200 попадения във Висшата лига съвсем скоро“ добави Кейн, който бе похвален и от мениджъра си Жозе Моуриньо. 

„Много се радвам за него, защото той работи наистина усърдно и беше феноменален по време на паузата. В 83-ата минута, вече бе поуморен, но когато получи възможността не я пропусна. Старият Хари отново бе тук. Сега е хубаво, че ще има малко по-дълга пауза преди следващия мач. За нас победата бе задължителна, за да запазим шансове за Топ 4“ каза португалецът.