Тотнъм може да спечели титлата през този сезон. Това обяви бившият мениджър на Шпорите Хари Реднап, който бе впечатлен от действията на клуба на трансферния пазар. 

За да направи подобен коментар опитният треньор вероятно бе вдъхновен и от победата на лондончани с 6:1 на терена на Манчестър Юнайтед в неделя. 

„Ако трябва да съм честен ще кажа, че Тотнъм ще влезе в Топ 4. Дори смятам, че те могат да станат и шампиони. Вероятно много хора ще помислят, че съм луд, но аз гледам отбора, който имат, а и смятам, че сезонът ще бъде отворен. Вижте само какво стана през уикенда“ заяви Реднап. 

„Категоричен съм, че Тотнъм има отличен тим. Разполагат с различни опции на всяка една позиция. Наистина съставът им е много силен. Вижте само атаката им – Хари Кейн, Хюн Мин Сон, Гарет Бейл. Дълбочината им в средата на терена е забелижелна, а в защита имат по двама крайни защитници на всяка позиция. Те ще бъдат опасни за всеки през сезона и ако някой може да се намеси в битката за титлата извън очакваните претенденти, това ще бъдат те“ добави Хари.