Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо очаквано бе доволен от победата над Брентфорд и класирането за финала на „Карабао Къп“, но призна, че тимът му далеч не е бил перфектен. 

Шпорите спечелиха с 2:0 след голове на Муса Сисоко и Хюн Мин Сон и през април ще имат възможност да спечелят първо отличие от 2008-а година. 

„Със сигурност не бяхме брилянтни, когато притежавахме топката, но като цяло действахме солидно и компактно в защита. Така или иначе в тези мачове най-важна е победата и аз  съм радостен, че я постигнахме“ заяви португалецът. 

„Имахме късмет при засадата на отменения техен гол, но ситуацията дойде след тъч, а когато топката е във въздуха няма как да пресираш. Като цяло обаче имахме контрол върху мача, като те имаха само още едно сериозно положение, при което чест прави на техния играч, че не падна за дузпа“ добави той. 

„Трябва да бъдем много по-прецизни при първото си докосване и решенията, които взимаме, но в тези мачове не е важно да играеш красиво, а да побеждаваш. До финала има още много време и ни предстоят други важни мачове, но трябва да гарантираме, че когато стане време за него, ще бъдем готови“ каза още Моуриньо.