Хюн Мин Сон призова съотборниците си от Тотнъм да поемат отговорност и да подобрят представянето си след провала срещу Саутхемптън снощи. 

Шпорите допуснаха загуба с 2:3, след като бяха сериозно надиграни от Светците, които спечелиха след два гола глава след 75-ата минута. 

Лондончани остават в битката за топ 4, тъй като имат 2 мача по-малко от Уест Хям, но случилото се сериозен удар по амбициите ми, най-вече заради слабата игра. 

„Честно казано съм крайно ядосан и разочарован. Особено предвид това, че бяхме домакини и водехме в резултата. Определено трябва да играем много по-добре от това, което показахме и допуснахме два гола само в рамките на няколко минути. Крайно разочароващо” заяви кореецът. 

„Знаехме, че съперникът ще бъде агресивен, а не успяхме да му противодействаме. През първото полувреме имахме големи трудности, но въпреки това създадохме някои положения. След паузата се подобрихме, но не успяхме да затворим мача. Всеки губи точки, но този резултат е много неприятен. Сега трябва бързо да се върнем към добрите резултати. В крайна сметка футболистите трябва да поемем отговорност и още в неделя да сме там, където трябва” добави той.