Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте планира да подобри дясната зона на отбора през януари и според слуховете може да привлече играч на Интер за доста приличта сума. 

Става дума за нидерландския национал Дензел Дъмфрис, за когото се твърди, че Нерадзурите са готови да продадат срещу доста прилична сума от около 26 милиона паунда (30 милиона евро). 

Конте отдавна не е доволен от ситуацията по десния фланг на отбора, където разполага с трима играчи, но нито един от тях не изглежда достатъчно надежден и сигурен за неговите идеи. 

Бразилецът Емерсон Роял започна сезона като титуляр, но след серия от слаби представяния бе пратен на пейката за сметка на Мат Дохърти. Бившият играч на Уулвърхемптън имаше своите моменти, но също не убеди, че е вариант в дългосрочен план. Привлеченият младок Джед Спенс пък изобщо не влиза в плановете на наставника. 

Според информациите по време на световното Конте ще работи сериозно и с тримата играчи, които има на разположение за позицията уинг-бек отдясно, но ако не бъде убеден от тях, може да погледне към Дъмфрис, а Спенс вероятно да бъде пратен под наем още през зимата.