Италианският мениджър Антонио Конте заяви, че се чувства добре в Тотнъм и иска да продължи работата си в английския футболен клуб.

Лондончани бяха освиркани от феновете си след домакинската загуба с 0:2 от Астън Вила на 1 януари, а след само две победи в последните си шест мача от Висшата лига тимът вече е пети в класирането.

"Щастлив съм в Тотнъм и искам да остана. Чувствам се удовлетворен от работата си тук. Опитваме се да изградим една солидна основа. Това е първата ни задача и го повтарям от доста време, но явно оставам неразбран. Искам да продължа да работя, защото Тотнъм е модерен клуб, а аз имам отлични взаимоотношения с играчите и с ръководството", коментира италианският спец.

Под ръководството на Конте лондончани завършиха в топ 4 през миналия сезон в английското първенство, а през есента преодоляха груповата фаза на Шампионската лига и на осминафиналите ще срещнат италианския първенец Милан.
 
"Изцяло съм отдаден на Тотнъм. Клубната управа прие моя проект, който сега развиваме. По време на този процес могат да се случат хиляди неща. Ръководството може да ме уволни, може да реши да поеме в друга посока с друга визия. Но моето желание е да остана възможно най-дълго", каза още Конте.