Хари Кейн очаквано бе доволен, след като вкара два пъти, а Тотнъм отнесе Кристъл Палас с 4:0, за да се върне към победите след серията трудни мачове. 

Голмайсторът на Шпорите бе над всички, като стана едва вторият в историята, който отбелязва в своя мач №100, №200 и №300 във Висшата лига след Теди Шерингам. 

Кейн вече има 15 гола в първенството през сезона и за пореден път е човекът, от когото зависи всичко при Шпорите, особено след слабата игра на Хюн Мин Сон. 

„Това бе наистина много важна победа. Напоследък нямахме добри резултати, като загубата от Вила бе наистина тежка. Сега също гостувахме на труден стадион, така че да се представим така бе наистина хубаво“ заяви нападателят. 

„Започнахме добре и през второто полувреме трябваше да продължим да играем така и го направихме. Беше необходимо да движим топката бързо, да се измъкваме зад защитата и да покажем качество в последната третина, което и се случи. В такива мачове е много важно да вкараш първия гол и се надявам, че ще продължим по същия начин и в следващите двубои“ добави Кейн.