Тотнъм има сериозен вариант за нов мениджър в случай, че Антонио Конте си тръгне след края на сезона, което изобщо няма да бъде изненада. 

Според вестник „Таймс“ бившият треньор на Барселона и Испания Луис Енрике би проявил интерес към позицията, ако италианският наставник се раздели с Шпорите. 

52-годишният специалист е без работа в момента, след като подаде оставка след ранното отпадане на Испания на световното първенство в Катар. Начело на клубен тим пък не е бил от 2017-а. 

Енрике обаче е заинтригуван сериозно от възможността да работи във Висшата лига и то начело все пак на отбор, който има амбиции за силно представяне и развитие. Той има сериозна визитка и е спечелил много трофеи, а в момента Тотнъм отчаяно се нуждае именно от отличие, за което обаче ще трябва да почака поне още година. 

Приоритет за испанеца би било бъдещето на Хари Кейн, който има малко повече от година от договора си с лондончани, но има сериозни слухове, че през лятото ще бъде цел на Манчестър Юнайтед. На този етап обаче Тотнъм няма никакво намерение да го пусне и се надява, че талисманът ще подпише нов дългосрочен договор с клуба.