Хари Кейн може и да е с единия крак в Байерн, но не спира да бележи голове за Тотнъм. Звездата на Шпорите наниза четири гола за победата 5:1 над Шахтьор Донецк в контрола. Мачът бе първи за новия треньор Анге Постекоглу на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм". Това бе и втора поредна победа с такъв резултат в контрола, след като преди 11 дни Тотнъм надви по същия начин Сингапур Лайънс.

Хари Кейн излезе с капитанската лента и изкара 80 минути на игрището, като Тотнъм не направи смени до самия край на мача. Зад гърба на капитана действаше Джеймс Мадисън, който се отчете с добра игра, спечелена дузпа и асистенция.

Мачът пък бе спрян в 15-ата минута, за изпращането на Андрий Пятов. Легендарният вратар на Шахтьор Донецк направи своя бенефис, като пази първите 15 минути, преди да бъде сменен от Ризник. Пятов бе изпратен с шпалир от съотборниците си и получи фланелка и статуетка за своите почти 500 мача за Шахтьор. Ветеранът, който се оттегли на 39 г. има 11 шампионски титли с тима от Донецк.

В края на първото полувреме Тотнъм получи дузпа, след като Мадисън бе съборен от Едуард Козик. Кейн изпълни хладнокръвно дузпата и откри. В самия край на полувремето обаче Шахтьор изравни. Сикан центрира добре отляво и Кевин Келси с глава прати топката в мрежата - 1:1.

След почивката на игрището имаше само един тим - този на Тотнъм. Хари Кейн направи 2:1 с глава след центиране на Мадисън, а после реализира и трети гол след пас на Кулушевски. Четвъртото му попадение бе с добавка отблизо, а влезлия на неговото място Дейн Скарлет оформи крайното 5:1 с последния удар в мача.